top of page
ETUSIVU   >   PALVELUT JA HINNASTO   >  MICROBLADING

MICROBLADING

microblading-.jpg

AJANVARAUS JA HINNASTO

MICROBLADING HOIDOLLE

Ohje kolmivaiheiseen Microbladingin 1. kerran varaukseen. Huom! Konsultointi on pakollinen.

Vahvistuskerta (Touch Up) on erittäin tärkeä osa toimenpidettä. Vahvistuskerran jälkeen kulmat ovat vasta valmiit – muoto ja väri ovat asettuneet. Vahvistuksessa kulmia voidaan myös tarvittaessa tummentaa, paksuntaa tai tehdä muita pieniä muutoksia muotoon.

1. Microblading konsultaatio:

 

Varaa aika Microblading -konsultaatioon viimeistään kahta vuorokautta ennen varsinaista hoitoa. Konsultaatio kestää n. 30 min. Konsultaatio sisältyy hintaan ja siinä käydään läpi vastuuvapautuslomake, tulevan hoidon kulku ja tulevien kulmiesi muoto. 

Konsultaatio ilman Microblading ajanvarausta 25 €.

2. Microblading 1. kerta

 

Varaa Microblading 1. kerta, hoito kestää n. 2 - 2,5 h,

hinta 280 € (sisältää konsultoinnin, 1. microblading kerran sekä Touch up -vahvistuskerran).

3. Touch up -vahvistuskerta

 

Varaa hintaan sisältyvä ja välttämätön Touch up - aika 4-6 viikon päähän 1. hoitokerrasta. On erityisen tärkeää, että aika ei veny pidemmälle, otathan siis huomioon mahdolliset lomareissut tms. Hoito kestää 1 - 1,5 h

(jos kulmissa on vielä vahvistettavaa tai korjattavaa 2 kuukauden jälkeen tehdään se veloituksetta).

Seuraavien vahvistusten (Touch Up) ajankohta riippuu ihotyypistä, kulmien hoidosta, kulmien käsittelystä jne., jos vahvistus tehdään 3 - 6 kk kuluttua, niin vahvistuksen hinta on 85 €, jos taas 7 - 12 kk kuluttua hinta on 120 €.  

Jos aikaa kuluu enemmän kuin vuosi ensimmäisestä Microblading kerrasta,

veloitetaan koko Microblading hoidon summa.

MITÄ MICROBLADING ON?

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit, joita käsittelyssä käytetään ovat 100% luonnollisia, eivätkä ne ole haitallisia iholle.

Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna.

Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup n. 10-12kk jälkeen ensilaitosta. Menettelyn tulos on täydellisen luonnolliset kulmakarvat, lähes identtiset omien kanssa ja toiveidesi mukaiset.

Muotoilun aikana käytän SharpBrows työkaluja ja mittaan sinulle täydelliset symmetriset kulmat kasvojen muotojesi mukaan.

 

Piirrän kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat ja kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytän ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä joka sopii ihon ja hiustesi väriin parhaiten.

 

Tämän jälkeen voit pysyvästi unohtaa kynien tai kulmavärien käyttämisen. Vaikka kaikki karvat olisi menetetty, kasvoille voidaan palauttaa niiden luonnollisuus ja vetovoima kulmakarvojen avulla.

Huom! Ehdoton käytäntö on, että microblading -kulmien ottajan tulee olla 18-vuotias.

ENNEN HOITOA

1. Valmistaudu pieneen punoitukseen

On hyvin harvinaista, että erittäin kovaa punoitusta esiintyy kulmissasi microbladingin jälkeen. Mutta kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille microbladingin jälkeen. 

2. Tule toimenpiteeseen kevyellä meikillä


Älä laita raskasta meikkiä samana päivänä kun toimenpide tehdään. Tämä ei tarkoita, ettetkö saisi laittaa meikkiä lainkaan. Normaali päivittäinen kevyt meikki on ok. Älä kuitenkaan meikkaa kulmiasi.

3. Ole varovainen seuraavien lääkitysten kanssa

 

On muutamia lääkkeitä joiden käyttöä emme suosittele 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Tällaisia lääkkeitä ovat aspiriini, ibuprofeiini ja muut kipulääkkeet. Me myös suosittelemme välttämään lääkkeitä joilla on voimakas vaikutus kehoosi.

4. Älä käytä alkoholia 48h ennen toimenpidettä äläkä juo kofeiinipitoisia tuotteita samana päivänä


Kofeiini kiihdyttää verenkiertoa ja voi näin ollen vaikuttaa haavan vuotamiseen.

5. Vältä tuotteita joissa on Retin A:ta (tretinoiinia)

 

Jos käytät tuotteita jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta, suosittelemme sinua lopettamaan käytön kuukautta ennen microblading toimenpiteeseen tulemista. Tämä koskee vain kulmien aluetta. Tämä koskee myös tuotteita jotka sisältävät A-vitamiinia. 

6. Vältä AHA-ihonhoitotuotteita ennen toimenpidettä


Vältä AHA-tuotteita (tuotteet jotka koostuvat alpha-hydroxy-acidista) noin viikon ajan ennen toimenpidettä. Suosittelemme sinua lopettamaan anti-age -tuotteiden käytön kulma-alueelta kahta viikkoa ennen toimenpiteeseen menemistä.

7. Jos olet verenluovuttaja


Älä luovuta verta samana päivänä kun toimenpide on. Tämä voi rasittaa kehoasi ja saatat tuntea olosi heikoksi. Suosittelemme, että olet myös luovuttamatta verta toimenpiteen jälkeisenä päivänä.

8. Kulmakarvojen poisto langalla tai muilla tekniikoilla


Parhaan tuloksen saavuttamiseksi microbladingissa älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.

9. Ole avoin allergioistasi, kroonisista sairauksistasi ja muista terveyteen vaikuttavista asioista


Kerro microblading-ammattilaiselle kaikki asiat joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä, sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi.

Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi

(HUOM! myös raskaus, imetys yms.)

ESTEET MICROBLADINGILLE

Jos sairastat diabetestä, tarkistathan lääkäriltäsi ensin sopiiko microblading käsittely sinulle. Jos imetät, huomioithan, että käyttämämme puudutteen vuoksi sinun tulisi olla imettämättä noin 4 tuntia hoidon jälkeen, jotta puudute haihtuu elimistöstäsi täysin.

Microblading ei suositella jos:

 • Sinulla on käytössäsi verenohennuslääkitys.

 

 • Sinulla on käytössäsi Roaccutan vai vastaava isotretinoiini-lääkitys, Roaccutanin jälkeen tulisi odottaa puoli vuotta ennen microblading-käsittelyä, ihon arpeutumisvaaran vuoksi.​

 

 • Sinulla on taipumusta keloidiarpiin.

 

 • Olet raskaana.

 

 • Imettäville asiakkaille voimme tehdä microblading-kulmat vain jos asiakas pystyy olemaan toimenpiteessä ilman puuduteaineen käyttöä.

 

 • Sinulla on kestoväri-, parafenyylidiamiini- tai hiusväriallergiaa, olisi hyvä selvittää lääkärissä mille aineelle olet allergisoitunut, ja sisältävätkö microblading pigmenttimme mahdollisesti allergisoivaa ainetta.

 

 • Olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle.

HOIDON JÄLKEEN JA KOTI-HOITO OHJEET

1. Ole tietoinen toipumisvaiheesta

Mitä enemmän tiedät prosessista, sitä helpompaa se on sinulle. Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen:

1) ihon pintakerroksen parantuminen

2) kuolleen ihon kuoriutuminen

3) pigmentin väheneminen


2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. Älä epäröi kysyä lisää näistä vaiheista.

2. Käsittele kulmiasi hellästi äläkä revi kuollutta ihoa tai rupea

Kulmiin ei saa koskea likaisilla käsillä! Kulmien ympäriltä iho voi tulla hieman herkäksi varsinkin
24h aikana microbladingin jälkeen. Jos haluat pestä kulmia, tee se puhtaalla haalealla vedellä hellästi varoen painamasta liikaa kulmien alueella.

 

Toimenpiteen jälkeen ihosta voi irtoilla pieniä kuivia palasia, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä. Useimmat asiakkaat tuntevat vastustamaton kiusausta raapia tai kuoria kulmia, mutta älä tee sitä missään nimessä! Kulmia voi pestä myös muutamien tuntien välein tarvittaessa. Ensimmäisenä päivänä toimenpiteen jälkeen kulmia voi hellästi painella puuvillaisella kosteuspyyhkeellä.

3. Hiero Bepanthenia kulmiin

Bepanthen (sininen) on paras hoito kulmiin, sillä se on kevyt ja hengittävä voide, joka parantaa haavat nopeasti. Voidetta voi levittää 2-4 tunnin jälkeen hoidosta puhtaalle iholle. Huuhtele kevyesti kulmat ennen rasvan levittämistä. Ylimääräinen pigmentti, kuollut iho ja veri/kudosneste lähtevät pestessä pois, ja näin saat voiteen puhtaalle iholle. Ensimmäisellä viikolla toimenpiteen jälkeen sitä tulisi käyttää 1-2 kertaa vuorokaudessa (esim illalla ja aamulla) ja vielä useammin parin ensimmäisen päivän ajan. 

4. Suojaa uusia kulmiasi tarkasti ensimmäiset 3-4 päivää

Vältä kaikenlaisia voiteita ja hoitoaineita jos kulmasi vuotavat tai sinulla on erityisherkkä iho.

Kun ihosi on parantunut, on suositeltavaa käyttää silikoonipohjaisia tuotteita, koska ne edesauttavat värin kestoa. Tämä erityisesti silloin jos käyttää Spa-palveluita tai käyt uimassa kylpylässä tai uimahallissa. Kloori ja muut kemikaalit joita vesi sisältää saattaa heikentää värin pysyvyyttä kulmissa, koska microblading väriaine on täysin luonnollista.

Ethän laita meikkiä kulmiin ensimmäisen 5-7 päivän aikana.

5. Vältä solariumia

Solariumia ei suositella käytettävän vähintään kahteen viikkoon microbladingin jälkeen. Tämä suositus koskee
myös paljoa auringonvaloa. Liiallinen auringonsaanti vaikuttaa negatiivisesti pigmenttiin, joka on asetettu
ihon pintakerrokseen menettelyn aikana. Jos juuri valmistuneet microblade kulmat saavat liikaa suoraa
auringonvaloa, pigmentti alkaa haihtumaan aika paljon ja kulmat vaativat uuden raskaamman touchupin. 

 

Iho on myös käsittelyn jälkeen herkempi palamaan auringossa, joten suojaathan kulmasi aina SPF 50-aurinkorasvalla.

6. Vältä intensiivistä hikoilua ja uintia

 

Ainakin viikon ajan microbladingin jälkeen me suosittelemme välttämään kaikenlaisia fyysisiä aktiviteetteja jonka tuloksena on paljon hikoilua kehon lämpötilan muutoksen takia. Tämä koskee saunaa, uintia, intensiivisiä harjoituksia, kylpemistä jne. Hikoilu julkisessa altaassa saattaa aiheuttaa negatiivisen efektin kulmille, koska vedessä on klooria. Vaikka sillä olisikin hyvin vähän tai ei ollenkan vaikutusta, jokaisen asiakkaan iho on ainutlaatuinen ja tällainen altistuminen hikoilulle ja kloorille saattaa aiheuttaa komplikaatioita tai pidentää paranemisaikaa.

 

7. Ole varovainen lääketieteellisten toimenpiteiden kanssa

Jos olet ollut verenluovuttajana, kerro siitä microblade -ammattilaisellesi. Keskustele myös verenluovutuksessa olevan hoitajan kanssa, jos olet menossa microbladingiin. Vaatii tilanteen mukaan 4kk-6kk toimenpiteen jälkeen, että veri palautuu normaaliin tilaansa. Normaalisti se palautuu normaaliksi jo n. 1 viikon kuluttua. Sen lisäksi menettelyt, joissa käytetään erilaisia lasertekniikoita, voivat lykätä microblading -kulmien tekoa. Kerro myös aina lääkäreillesi ennen minkäänlaisia toimenpiteitä microblading -toimenpiteestä.

 

8. Vältä kulmameikkiä sekä anti-age-voiteita

Vähintään 7-10 päivän  ajan toimenpiteen jälkeen suosittelemme olemaan käyttämättä minkäänlaista meikkiä kulmissa. Älä myöskään käytä anti-age-voiteita ennen kuin kulmat ovat täysin parantuneet. Suosittelemme pitämään kaikki muut voiteet ja kosmetiikkatuotteet poissa kulmien alueelta paranemisprosessin ajan.

9. Microbladingin jälkeinen tulos ei ole lopullinen

Seuraavat kaksi päivää pigmentti on kaikista tummimmillaan, joten älä säikähdä. Kulmien lopullinen väri ei muutu tummemmaksi, kuin mitä se oli hoidosta lähtiessäsi.

Väripigmentti haalistuu hieman toimenpiteen jälkeen, kun kulmat alkavat paranemaan. Kulmiin saattaa syntyä epäsymmetriaa tai esim. pieniä koloja. Tämä on täysin normaalia ja siitä ei tarvitse huolestua, vahvistuskerta on varattu juurikin näiden korjausta varten! Muista, että todellinen tulos voidaan arvioida oikein vasta vahvistuksen (5-10 vk kuluttua microbladingista) jälkeen.

10. Älä epäröi ottaa yhteyttä

Mikäli Sinulle herää kysymyksiä kulmien parantumisen aikana, ota rohkeasti yhteys. Mikäli kysymyksesi koskee kulmien ulkonäköä, laitathan kysymyksesi liiteeksi suoraan hyvässä valossa otetun kuvan omista kulmistasi. Voit myös aina tulla liikkeeseen paikan päälle!

11. Toimenpiteen jälkeen kulmat ovat asiakkaan vastuulla.

Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellämainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Allekirjoitat myös vastuuvapautuslomakkeen liikkeessä ennen hoitoa ja vahvistat täyttäneesi 18 vuotta. Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla / oikein varautumalla kulmat parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä! Kulmien kotihoito vaikuttaa kulmien ja linjojen pysyvyyteen noin 70%, joten noudata huolellisesti sinulle annettuja ohjeita.

VÄLTÄ TÄTÄ PARANTUMISPROSESSIN AIKANA

Kolmen päivän ajan:

 • Vältä urheilua ja hikoilua.

Viikon ajan:

 • Vältä meikkiä ja kaikkia muita voiteita paitsi Bepanthenia kulmien alueella.
   

 • Vältä saunaa, kylpemistä ja uimista.
  Vältä kaikkia kasvoihin kohdistuvia toimenpiteitä, ripsipidennysten laitto, kasvohoidot, hieronnat jne.

   

 • Älä raavi, revi tai turhaan koskettele kulmia.

Kuukauden ajan:

 • Vältä auringonottoa, solariumia ja valohoitoja.
   

 • Vältä kemiallisia kuorintoja, hedelmähappoja, mikrohiontaa ja ihoa uudistavia voiteita.
  Vältä myös laserhoitoja kulmien alueelle.

   

 • Antibioottien ja hormonaalisten lääkitysten käyttö voi aiheuttaa pigmentin nopeampaa kulumista.
   

 • Suojaa aina kulmat auringolta aurinkosuojavoiteella (ei ensimmäiseen viikkoon).

442424.png
45353535.png
bottom of page