Kauneushoitola M. Ahlbäck

REKISTERINPITÄJÄN NIMI

Kauneushoitola Maarit Ahlbäck

Y-tunnus: 1336465-5

Osoite: Kauppiaskatu 9, 21600 Parainen

Puhelin: 040 701 91 24

REKISTERISSÄ OLEVA henkilön kontaktitietoja käytetään yrityksen myynnin edistämistarkoituksessa. Tietoja käytetään lisäksi markkinointitoimenpiteitä ja muuta tiedotusta varten.


KAUNEUSHOITOLA M. AHLBÄCK suhtautuu yksityisyyteesi vakavasti, emmekä koskaan myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Henkilötietojasi jaetaan ja suoramarkkinointia suoritetaan vain suostumuksesi nojalla, jonka voit perua milloin tahansa.


KERÄÄMME JA KÄSITTELEMME henkilötietojasi tarjotaksemme tuotteitamme, palveluitamme sekä täyttääksemme kaupalliset ja oikeudelliset velvoitteemme. Emme koskaan kerää sinusta henkilötietoja, joita emme tarvitse tai säilytä tietoja pidempään kuin on tarpeen tässä selosteessa määriteltyjen tarkoitusten johdosta.

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME?
- Kun asioit kauneushoitolassa
- Kun tilaat asiakaskirjeemme sivustoillamme
- Kun annat meille henkilötietojasi yhteydeonoton lomakkeen kautta sivulla
- Jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietoja johonkin muuhun kuin edellä mainittuihin toimiin, kuten esimerkiksi markkinointiin, kysymme sinulta lupaa joko suoraan tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta tietoja.

MITEN VOIT KIELTÄÄ MEITÄ KÄYTTÄMÄSTÄ TIETOJASI?

Sen jälkeen kun olet jo antanut meille luvan käyttää tietojasi, tai olet suostunut esimerkiksi ottamaan vastaan sähköpostimarkkinointia, voit muuttaa mieltäsi. Voit peruuttaa suostumuksesi antaa meidän ottaa sinuun yhteyttä, kerätä, käyttää tai luovuttaa tietoja sinusta. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä meihin tästä, soittamalla numeroon

040 701 91 24 tai lähettämällä postia osoitteeseen:

KAUNEUSHOITOLA M. AHLBÄCK

KAUPPIASKATU 9

21600 PARAINEN

KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT JA LINKIT

Tavanomaisessa tilanteessa, kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun parhaan käytön.


KUITENKIN JOTKIN kolmannen osapuolen toimijat, kuten maksunvälityspalveluntarjoajat ja muut maksutapahtuman suorittajat, käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot. Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet.


SUOSITTELEMME, että tutustut myös käyttämäsi maksunvälityspalvelun tietosuojakäytöntöihin ja siihen, kuinka he käyttävät henkilötietojasi.


HUOMAATHAN, että jotkin palveluntarjoajat voivat sijaita muulla lainkäyttöalueella kuin verkkokauppamme, jossa asioit. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen palveluita, joka sijaitsee eri lainsäädäntöalueella kuin käyttämäsi verkkokauppa, tietojasi saatetaan käyttää kyseisen palveluntarjoajan alueen lain piirissä.

MUUTOKSET TIETOSUOJALAUSEKKEESEEMME

Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän lausekkeeseen tehty muutoksia. Kun tähän tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, ne astuvat voimaan verkkokaupassamme välittömästi. Jos tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme. Tätä tietosuojalauseketta on muokattu viimeksi 11.2 2019.

KYSYMYKSET JA PALAUTE

Jos tahdot: päästä käsiksi, korjata, saada haltuusi tai poistaa sinua koskevia tietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä lähettämällä viestin tästä.

SIJAINTI

M. Ahlbäck  |  Kauppiaskatu 9 Köpmansgatan

Parainen 21600 Pargas  |

040 701 91 24

UUTISKIRJE

Liity kauneushoitolan sähköpostilistalle, niin saat

kuulla ensimmäisenä uutuuksista sekä tarjouksista.

Copyright © 2020 Kauneushoitola M. Ahlbäck - All Rights Reserved.

 

TIETOSUOJASELOSTE     |    CREDITS