top of page

PAYOT

main-slide.jpg

Payot on vuodesta 1920 tähän päivään saakka yhdistänyt innovatiivisen tuotekehittelyn 
Tohtori Nadia Payot:n jättämään perintöön.

"Kauan aikaa hoidin vain vartaloani kunnes ymmärsin, että minun tulee huolehtia myös sielustani"


Nadia Payot syntyi 1887 Odessassa, Mustan meren rannalla ja hän oli yksi aikakautensa harvoja naislääkäreitä. Hän omisti lääkärinoppinsa naisten kauneuden ja hyvinvoinnin toteuttamiseen. Hän keskittyi ”joie de vivre” eli elämäniloon ja syvähengitykseen ylläpitääkseen kehon ja mielen tasapainon.

 

Tohtori Payot:n ystävystyesä primaballeina Anna Pavlovan kanssa New Yorkissa hän innostui kehittämään nuorentavia anti-age kasvohierontoja ja liikkeitä jotka sitten johtivat legendaarisen 42. liikkeen hierontatekniikan syntyyn.

Vielä tänä päivänä, lähes 100 vuoden kokemuksen voimalla, Payot laboratoriot seuraavat Tohtori Payot:n ammattitaidon, asiantuntemuksen ja anteliaisuuden jalanjälkiä ylläpitäen jatkuvasti halua tuottaa naisille mielihyvää ja kauneutta. 

Payot-laboratorioissa työskentelee moniosaajien joukko kemian insinööreistä, farmaseutteihin ja fysioterapeutteihin. Turvallisuus ja miellyttävyys ovat avaintekijöitä Payot-tuotteissa ja hoidoissa. Rationaalista tuotekehitystä: Payot-laboratoriot tutkivat tarkasti jokaisen tuotteen, ja taataksemme parhaat mahdolliset tulokset, testaamme tuotteet aina kliinisesti sekä testihenkilöille dermatologisessa valvonnassa. Laaja hoitovalikoimamme sisältää vaativimmankin ihon erikoishoidot sekä kokonaisvaltaiset hemmotteluhoidot kasvoille ja vartalolle.

Sensoriaaliset tuotteet: Tehokkaat ja samalla hellävaraiset raaka-aineet toimivat synergiassa ihon kanssa taaten hyvät hoitotulokset, joiden ansiosta asiakkaat saavat nauttia kauniista ja nuorekkaasta hyvin hoidetusta ihosta
Asiakkaita on palvelemassa ammattitaitoinen henkilökunta ja palvelutaso kylpylässä vastaa maailman parhaita hotelleja.

Payot:n arvot, hoito-ja hyvinvointifilosofia ovat säilyneet muuttumattomina vuodesta 1927 asti; Liike on paras anti-ageing hoito; Tanssimaailman inspiroimana Tohtori Payot kehitti 42-liikkeen kasvonhierontatekniikan ja kasvojumpan.

Hoitomääräyksiin perustuva diagnosi: aivan kuten fysioterapeutit kirjoittavat asiakkaalle hoito-ohjelman käynnin päätteeksi, Payot hoito-ohjelma perustuu tarkkoihin ihoanalyyseihin ja tekijöihin, joihin vaikuttaa elämäntapamme. Ohjelman avulla arvioidaan ihon nykyinen kunto ja tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma terveen ja kauniin ihon palauttamiseksi.

Turvallisuus ja miellyttävyys ovat avaintekijöitä Payot hoidoissa. Tästä syystä laboratoriomme tutkii tarkasti jokaisen tuotteen. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Payot on täydellinen kauneudenhoitosarja, josta löytyy oikein kohdistettu hoitomuoto kaikille ihon erikoistarpeille. Kattava sarja sisältää 15 linjaa kasvoille ja vartalolle.
Jokaiselle linjalle löytyy oma Payot-hoito ammattilaisille hoitolakäyttöön: Kasvohoitoihin kuuluvat ammattikäyttöön tarkoitetut erikoisnaamiot sekä tohtori Payot:n 42-liikkeen hieronta, joka on sekoitus muun muassa Jacquet-painallusta sekä shiatsua.

Vartalohoidoissa Payot käyttää ylellisiä tuotteita, jotka sisältävät mm. puolijalokivistä saatavaa mineraalipitoista uutetta. Näillä aktiiviaineilla ja hoidoilla aikaansaadaan kehon hyvinvointia ja energiaa. Vartalohoitoja on laaja määrä: manuaalisia (hierontoja), puhdistavia (vartalokuorintoja), lämpöhoitoja (vartalokääreitä) sekä paikallisia hoitoja (selkähoito, kevyet jalat-hoito, selluliittihoito jne.).

 

nadiapayot.jpg
nadiapayot2.jpg
bottom of page