top of page

NANOLASH

f886b426249497.5635372b6d6a5.jpg

ASKEL TÄYDELLISIIN SILMÄRIPSIIN

Luonnolliset, hämmästyttävän pitkät, intensiivisen väriset ja tuuheat ripset - kaikki tämä on nyt  mahdollista. Vain kuukausi ja ripsesi ovat muuttuneet sellaisiksi, joita olet aina toivonut. 

Tulet valloittamaan ja hämmästyttämään muita ripsilläsi! Tämä ainutlaatuinen tuote perustuu valikoituihin, korkealaatuisiin raaka-aineisiin ja tuote antaa sinulle hämmästyttävät ripset.

 

Nanolash on tehokas seerumi ripsillesi, se vahvistaa niitä samalla tehden niistä pidemmät ja tuuheammat. Seerumi ei pelkästään pidennä ripsiäsi, se myös täyteläistää ja tummentaa ne.

 


Seerumia tulee käyttää puhtaalle, kuivalle ja voidevapaalle iholle iltaisin. Levitä seerumia aivan ripsien juureen, aivan kuin laittaisit eyelinerin. Jotta saat toivotun tuloksen, tarvitaan ainoastaan yksi sivellinveto ala-ja yläripsien juureen. Ensimmäiset näkyvät tulokset saat 4-9 viikon päivittäisen käytön jälkeen.
 

MITEN NANOLASH TOIMII?

Pysyvän tuloksen aikaansaamiseksi käytä jatkossa seerumia 2-3 kertaa viikossa. Jos sinulla on kesto- tai irtoripset, voit varmasti käyttää Nanolashia, sillä se ei irrota ripsiliimaa. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen seerumin levittämistä. Säilytä huoneenlämmössä ja sulje aplikaattori huolellisesti.


Jos seerumia vahingossa joutuu silmillesi, huuhtele silmäsi huolellisesti, runsaalla lämpimällä vedellä. Jos ärsytys silmissäsi jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin. Ole kuitenkin varovainen käyttäessäsi Nanolash-seerumia. Voit kuitenkin olla allerginen jollekin tuotteen sisältämälle aineosalle, kuten mille tahansa muun  kosmeettisen tuotteen aineosalle. Jos ilmenee allergisuutta, punoitusta tai kutinaa, tulee sinun lopettaa tuotteen käyttö. Seerumia ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä henkilöille, jotka saavat sädehoitoa eikä myöskään alle 18-vuotiaille. Keskustele lääkärisi kanssa, ennen kuin alat käyttää Nanolashia, jos sinulla on jokin silmäsairaudesta johtuva hoito. Pidäthän poissa lasten ulottuvilta.

 

 

Nanolash RIPSISEERUMI 65 eur

 

bottom of page