top of page
ETUSIVU   >   PALVELUT JA HINNASTO   >  VÄRIANALYYSI

VÄRIANALYYSI

3322

Värianalyysi auttaa selvittämään ihon pohjavärin ja löytämään sen avulla ne värisävyt, jotka pukevat ihmistä kaikista parhaiten.

Värianalyysi oli huipussaan 1980-1990-luvulla, mutta tänään se on taas yhtä ajankohtainen kuin silloin. Me kaikki haluamme olla parhaimmillamme oikeissa väreissä, sillä juuri omat värisävysävymme pukevat meitä kaikista parhaiten, saavat kasvomme hehkumaan kauniina ja kasvojemme parhaat puolet korostuvat.

Värianalyysin avulla selviää ihon pohjaväri, kuuluuko värisävy kylmiin vai lämpimiin sävyihin. Värianalyysin mukaan ihmiset voidaan jakaa ihonvärin, pigmentin perusteella neljään ryhmään kevät-, kesä-, syksy- ja talvi- tyyppeihin. Onko ihon pohjasävy lämmin vai kylmä, on ratkaisevaa. Lämpimät sävyt kuuluvat kevät- ja syksy-ihmisille, kylmät sävyt taas kesä-ja talvi-ihmisille. Kevään ja syksyn värisävyt ovat lämpimiä, keltapohjaisia, kesän ja talven ovat taas kylmiä, sinipohjaisia.

 

Kun värianalyysi tehdään kerran oikein sen tulos säilyy läpi koko elämän, ikääntymisestä tai hiusten harmasntumisesta riippumatta. Itse värianalyysi tehdään päivänvalopeilin edessä, iho meikittömänä ja hiukset peitettynä. Kaulan alle levitetään vuoroin kylmiä, vuoroin lämpimiä, erivärisiä testikankaita ja niiden avulla selviää kuuluuko lämpimiin vai kylmiin vuodenaikatyyppeihin ja, mitkä ovat juuri testattavalle  parhaita, oikeita värisävyjä.

Minun, värianalyysin tekijän, ei tarvitse vakuuttaa ketään, sillä jokainen itse näkee analyysiä tehtäessä, millaisia vaikutuksia sopivilla, oikein valituilla värisävyillä on omille kasvoilleen ja kokonaisuuteen.

 

Värianalyysin yhteydessä puhutaan usein ns. oikeista ja vääristä väreistä. Kaikkia värejä voi kuitenkin käyttää, mutta analyysin idea on selvittää, mitkä väreistä ovat juuri sinulle parhaita värejä. Analyysillä saadaan itselle lisää varmuutta, rohkeutta käyttää aivan uusia värejä ja uuden värianalyysikartan avulla selviää helposti, miten eri värisävyt kartassa sointuvat yhteen ja, miten helppoa on yhdistää vaatteita toisiinsa. Analyysin avulla virheostokset jäävät pois ja vaatekaapissa on juuri ne oikean väriset vaatteet, asusteet, joita on helppo yhdistää eli pukeutuminen helpottuu.

 

Monipuolinen ArtDecon- meikkisarja pohjautuu juuri värianalyysille, joten oikeat, värianalyysin perusteella valitut sävyt löytyvät jokaiselle helposti, aina kynsilakoista, luomiväreistä alkaen meikkivoiteisiin ja poskipuniin asti, unohtamatta oikean sävyistä huulipunaa.


Tule löytämään omat värisi ja anna niiden tuoda uutta hehkua, pirteyttä ja nuorekkuutta olemukseesi, sen nimittäin värianalyysi tekee!

159,€  (sis. värianalyysikartan)

bottom of page