top of page

BION SKINCARE

BiON+Research+-+Topical+Biochemistry.jpg

TUTKITTUA JA KOHDENNETTUA

HOITOTEHOA, LUONNOLLISESTI.

Ihotautilääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitetty BiON ammattikosmetikkasarja luotiin alun perin erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen ja ruusufinnin hoitoon.


BiON-tuotteet saavat aikaan täydellisen aknen hallinnan yli 90% tapauksista. Nyt 15 vuoden jälkeen, BiON on luonut tehokkaita tuotteita jokaiseen ihonhoidon tarpeeseen ja panostanut myös hoitolassa tehtäviin happokuorintoihin sekä entsyymihoitoihin, palvellen entistä laajempaa asiakaskuntaa. Sarjasta löydät turvalliset luottotuotteet jokaiselle ihotyypille

- ja tarpeeseen. Sarja toimii erityisesti aknenhoidon edelläkävijänä, mutta myös perinteisen ihonhoidon moniosaajana. Jokainen tuote sisältää huomattavan korkean määrän ihoa hoitavia, aktiivisia kasviperäisiä ainesosia. Puhdistustuotteiden tensidit ovat hellästi kasvipohjaisia - ja säilöntäaineet aina kuin mahdollista kasvi - tai antioksidanttiperäisiä. 

BiON-tuotteet suunnitellaan aina hyvin yksityiskohtaisesti ja huolella ihon terveyden sekä ulkonäön parantamiseksi, käyttäen aktiivisia luonnollisia ainesosia joilla saavutetaan todellisia tuloksia ihonhoidossa. BiON on saanut Yhdysvalloissa tunnustusta ja palkintoja tuotekehityksestään ammatillisessa ihonhoitoteollisuudessa.

 

Tuotteet ovat ainutlaatuisen tehokkaita, sillä ne sisältävät runsaasti kasviuutteita - ja öljyjä, kasvirasvoja (omega), antioksidantteja - ja vitamiineja, hivenaineita - ja mineraaleja, AHA - ja BHA-happoja, kasvi - ja hedelmäentsyymejä, flavonoideja, orgaanista savea, peptidejä ja NMF-luonnollisia kosteustekijöitä.

Tuotesarja yhdistää dermatologian, farmasian, biokemian sekä luonnon harmoniseksi kokonaisuudeksi. Korkea määrä laadukkaita ainesosia ja aidosti toimivat tuotteet. Viime vuosien huiman tieteellisen kehityksen ansiosta ihon biokemia sekä toiminta tunnetaan nykyään entistä tarkemmin. BiON-laboratorion tutkijat ovat selvittäneet ihon luonnollisia puolustusmekanismeja; sen kykyä itse korjata vaurioita sekä geenejä, jotka säätelevät ihon eri toimintoja ja näiden geenien aktivoimista.

BiON-tuotteissa raaka-aineet on valittu kasvikunnasta, tuoksut ja värit ovat peräisin hoitavista kasviuutteista - ja öljyistä. Se mikä tekee BiONista erikoistuotesarjan ja takaa tuotteiden toimivuuden on ihon kemialliset prosessit ja niiden tunteminen. Raaka-aineet tuotteisiin valitaan tieteellisten tutkimusten perusteella. Tuotekehityksessä ovat mukana ihotautilääkärit, farmaseutit sekä ihonhoitoon erikoistuneet biokemistit. Tuloksellisen, iho-ongelmiin tarkoitetun ammattihoitosarjan tunnusmerkki on tietynlainen pH-arvo ja vaikuttavien aineiden korkea prosentuaalinen pitoisuus tuotteessa. BiONin tuotteilla pystytään vaikuttamaan tehokkaasti ja täsmällisesti ihon toimintaan, ilman että ihoa ylihoidetaan tai kuormitetaan sille haitallisilla ainesosilla. Tuotteet vahvistavat ihon luonnollisia toimintoja sekä vastustuskykyä - palauttaen iholle täydellisen hyvinvoivan tasapainon. 

Kosmeettisten tuotesarjojen valmistuksessa ei yleensä käytetä hyväksi ihmisen molekyylibiologian tai biokemian asiantuntemusta. BiON-tuotteiden taustalla on ihotautilääkärin ja ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien yhteistyö. Heidän asiantuntemuksena ja uusimpien tieteellisten tutkimustulosten yhdistelmä on mahdollistanut edistyksellisten BiON-tuotteiden kehittelyn.

Tuotteiden pohjalla käytettyä biokemiallista tietoa hyödynnetään yhdessä luonnollisten ainesosien kanssa. Näin toimittaessa pystytään kehittämään tehokkaita ja toimivia ihonhoitotuotteita huomioiden ihon vaatimat välttämättömät vitamiinit, mineraalit, proteiinit, aminohapot - ja antioksidantit. Ilman niitä ihon luonnollinen kemiallinen tasapaino häviää ja iho menettää puolustuskykynsä bakteereita, tulehduksia sekä vapaita radikaaleja vastaan. BiON-tuotteet ovat huolellisesti suunniteltu edistämään ihon terveyttä ja ulkonäköä, käyttäen luonnollisia ainesosia jotka tuottavat konkreettisia muutoksia ihoon.

Kaikki raaka-aineet ovat puhtaita ja ne esiintyvät tuotteessa luonnollisessa sekä muokkaamattomassa muodossaan, aina kun mahdollista. BiON pyrkii valitsemaan raaka-aineensa aina eettisyyttä ja kestävää kehitystä noudattaen.

 

bottom of page