top of page

ARTDECO

Camouflage_Cream_Banner_(1).png

MEIKKITRENDIEN EDELLÄKÄVIJÄ

Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa. Sarjassa värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset meikit kohtuuhintaan. Sarjasta löydät upeat huulipunat- ja kiillot, mineraallimeikkipohjat, peitevoiteet ja meikin kiinnitystuotteet sekä laajan valikoiman värikosmetiikkaa.

Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin. Värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä!

 

ARTDECOn monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä aisteja hemmottelevat käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet.

MONIPUOLINEN VALIKOIMA

Uutuuksia kausittain

Uudet lumoavat värisävyt sopivat täydellisesti kauden trendeihin ja tuovat meikkiin juuri sen tarvittavan säväyksen! Viimeistele juhlameikki hienojakoisilla hohdepuutereilla ja kimalteilla.

 

Kesäajan erikoistuotteet ja aurinkopuuterit puolestaan piristävät rentoa kesämeikkiä.

Erikoistuotteet

Tuotteet täydellisen meikin tekoon: Camouflage-peitemeikit, luomivärin pohjuste sekä huulipunan pohjuste ja -kiinnityslakka ovat muutamia esimerkkejä erikoistuotteista, joiden avulla onnistut meikin teossa, ja saat sen kestämään kuin ammattimeikkaajan tekemänä.

Ympäristöystävälliset täyttöpakkaukset

 

Luomivärit ja poskipunat ovat yksittäisiä mosaiikkeja, joista voit poimia itsellesi mieluisimmat värit magneettipohjaiseen meikkirasiaan. Voit vaihdella ja uusia värejä aivan kuten haluat. Myös moniin muihin tuotteisiin on saatavana täyttöpakkauksia.

Innovaatiot

Monista ARTDECOn innovaatioista on tullut todellisia klassikoita, kuten meikkimosaiikkirasioista, Camouflage-peitemeikeistä ja vertaansa vailla olevista pohjustustuotteista.

Kynsienhoito

Upeat kynnet kaipaavat säännöllistä huoltoa. ARTDECOn manikyyrivälineillä ja tehokkailla hoitotuotteilla kynsienhoito on helppoa, ja oikeat hoitotuotteet takaavat hyvin hoidetut kynnet hetkessä.

bottom of page