top of page

WINTER
WELLNESS

123140252_3818325768227668_2112065794036

Aihe on julkaistu

pe, 15. tammikuu 2021

 

PR Perfect winter wellness.jpg

BIODROGA ja Dr. ECKSTEIN tarjoaa

täyteläiset tuotteet vaativalle talvi-iholle.

BIODROGA:n PERFECT WINTER WELLNESS IHONHOITOTUOTTEET
 
Erityisesti vuoden pimeämpänä ja kylmempänä aikana iho tarvitsee aivan erityisen hyvää hoitoa. Iho rasittuu suurista lämpötilaeroista (sisältä ulos) ja iho saattaa kuivua ja stressaantua. Iho tarvitsee kallisarvoista kosteutta ja lipidejä.

 

PERFECT WINTER WELLNESS 24 HOUR CARE


Täyteläinen voide hemmottelee vaativaa talvi-ihoa ja takaa maksimaalisen hyvinvoinnin iholle. Matrix stimulator aktiiviaine häivyttää juonteita ja Codiavelane® tuo ihoon kallisarvoista kosteutta. Voiteeseen valitut öljyt ravitsevat ihoa ja pitävät sen pehmeänä.
 
Päävaikuttavat aineet:
Matrix Stimulator on juonteiden muodostumista ehkäisevä raaka-aine. Se stimuloi hellävaraisesti ihon kollageenin muodostusta. Ihon kimmoisuus paranee, pienet juonteet ja rypyt tasoittuvat ja ihosta tulee nuorekkaan, hoidetun ja rauhoittuneen näköinen.
 
 

Codiavelane on erityisen tehokas kosteuttaja. Vihreä leväuute tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden, lisää huomattavasti ihon kosteudensitomiskykyä ja suojaa ihoa haitallisilta ympäristön vaikutuksilta. Iho näyttää raikkaalta ja tasaiselta. Hoitavat öljyt vahvistavat ihon suojavaippaa ja ne ovat erityisen hoitavia ja pehmentäviä.

 

· Sopii erityisen hyvin käytettäväksi talviurheiluvoiteena.


· Suojaa ihoa tuulelta ja pakkaselta.


· Vahvistaa ihon suojavaippaa.


· Tasapainottaa kosteus– ja lipidivajeen


· Parantaa ihon joustavuutta ja kimmoisuutta


· Tasoittaa juonteita ja ryppyjä


· Hoitaa ja pehmentää ihoa


· Tekee ihosta silkkisen pehmeän
 

 

123140252_3818325768227668_2112065794036

PERFECT  WINTER WELLNESS RICH BODY LOTION
 
Täyteläinen vartalovoide ravitsee kiristävän ja kuivan talvi-ihon samettisen pehmeäksi ja täydentää ihon lipidivajetta sekä tasapainottaa kosteuspitoisuuden. Hohtavat pigmentit antavat iholle luonnollista hehkua. Hemmotteleva tuoksu ympäröi käyttäjän ja antaa rentouttavan hetken.
 
Päävaikuttavat aineet:
Manteliöljy vahvistaa ihon vastustuskykyä. Kuivat ja hilseilevät ihon alueet pehmenevät ja ihosta tulee silkkisen tuntuinen.
 
Mangovoi imeytyy ihoon ja tasapainottaa kosteuspitoisuuden. Auttaa ihoa uusiutumaan.
 
Kookosvoi on Afrikan ”kauneussalaisuus”. Kaakaovoi on erityisen täyteläinen, se tukee ihon uusiutumista ja tekee ihosta joustavan ja kimmoisan tuntuisen.
 
Hohtavat pigmentit antavat nuorekasta hehkua.

 

BIOD-MD-Logo.png
Eckstein Logo 1.png

PERFECT WINTER  WELLNESS ULTRA SOFT TONER


Rauhoittava ja iholle Ph-neutraali kasvovesi rauhoittaa nopeasti ihon pienet ärsytykset, poistaa kireyden tunteen ja punoitukset. Samanaikaisesti se tasapainottaa kosteuspitoisuuden ihossa ja tukee ihon luonnollista vastustuskykyä.
 
Päävaikuttavat aineet:
Pantenol tukee stressaantuneen ihon uusiutumista ja tasapainottaa sen toiminnot.
 
Hyaluronihappo tuo kallisarvoista kosteutta ihon ylempiin kerroksiin ja ehkäisee ihoa kuivumasta ja menettämästä kosteutta.
 
Ginkgouute kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Lisäksi Ginkgo auttaa ihoa uusiutumaan ja tasapainottaa ihon toimintoja. 

 

 

 

Dr. ECKSTEIN:in HOITOVOIDE PÄIVÄKSI JA YÖKSI - BIOCOR SUPREME 

Täyteläinen hoitovoide vaativalle, ikääntyvälle kuivalle iholle. Virkistää, elvyttää ja parantaa ihon verenkiertoa ja saa siksi ihon näyttämään terveeltä ja heleältä. Sisältää vehnänalkio- ja maarianohdakeuutetta, flavonoideja, arvokkaita öljyjä, soijasteroleja, korkealaatuista lanoliinia, pantenolia sekä A- ja E-vitamiineja.

 

 

 

bottom of page