top of page
woman-5605079_1280_edited.png

Aihe on julkaistu

Lokakuu 12, 2023

 

TRENDIKÄS
KURKUMA

Kurkuma tuo energiaa

stressaantuneen ihon hoitoon

wn448-152.jpg

"Souchet des Indes (curcuma - Indian Saffron)”

johann weinmann, 1787

Kiireisestä elämästä ajan ottaminen itselle, tietoisten valintojen tekeminen ja keskittyminen siihen mikä on tärkeää, on juuri nyt trendin tutkijoiden mukaan ruuhkavuosiaan elävien naisten "se juttu". Stressin vähentämistä tukevat myös uudet Hydra Silk Turmeric tuotteet: ne antavat väsyneelle, rasittuneelle iholle sen kaipaamaa energiaa.

2

Kurkuma on vahva antioksidantti, joka on saavuttanut suuren suosion sen soluja suojaavien ominaisuuksiensa vuoksi. Elvyttävät uutuudet häivyttävät ensimmäisiä juonteita ja ryppyjä ja saavat ihon hehkumaan kauniina. Kevyt päivävoide Hydra Silk Turmeric Balsam ja silkkinen yövoide Hydra Silk Turmeric Supreme ovat tekstuuriltaan kevyempiä hoitovoiteita.

 

Vegaaniset uutuudet sopivat kaikille, myös epäpuhtauksiin taipuville ihoille, ja erinomaisesti myös meikin alle. Tärkeimmät vaikutusaineet uutuuksissa ovat kurkuma, E-vitamiiniasetaatti, bioteknisesti valmistettu vegaaninen silkkiproteiini, kaakaovoi ja agaaveuute.

31q8RgDwBfL.jpg

Hydra Silk Turmeric Balsam

Kevyt ja raikas päivävoide rasittuneelle, stressaantuneelle ja kosteutta kaipaavalle iholle sekä myös epäpuhtauksiin taipuville ihoille. Vahvistaa ihoa ja auttaa ihoa suojautumaan oksidatiiviselta stressiltä ja ympäristön haittatekijöiltä. Häivyttää ensimmäisiä juonteita ja ryppyjä ja saa ihon hehkumaan kauniina. Iho tuntuu raikkaammalta, elinvoimaisemmalta ja kimmoisalta.

 

Sisältää kurkumaa, E-vitamiiniasetaattia, bioteknisesti valmistettua vegaanista silkkiproteiinia, kaakaovoita ja agaaveuutetta.

3223523.jpg

Hydra Silk Turmeric Supreme

Tukee ihon elpymistä ja luonnollista hehkua ja häivyttää ensimmäisiä juonteita ja ryppyjä. Antioksidantit tukevat ihon toimintoja ja olemus elävöityy: yön jälkeen iho tuntuu levänneeltä, raikkaalta ja ihanan kimmoisalta! Uudistavassa, elvyttävässä hoitovoiteessa on silkkisen kevyt koostumus ja se sopii väsyneelle, rasittuneelle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Sopii myös iholle, jolla on taipumus epäpuhtauksiin.

 

Sisältää kurkumaa, E-vitamiiniasetaattia, bioteknisesti valmistettua vegaanista silkkiproteiinia, kaakaovoita ja agaaveuutetta.

Lue lisää Aila Airon kauneuspalvelut sivuilla ailaairo.fi

2

bottom of page