top of page

TWEED
YOUR STYLE

2022_08_Tweet-Your-Style_Beauty-Box_5152.25.jpg

Aihe on julkaistu

23 lokakuu 2022

 

Artdeco-tweed-your-stile-autunno-2022-04.jpeg

ARTDECOn Tweed your style -meikkikokoelman tyylikkäät hillityt ruskean sävyt, punaiset ja ruusupuun vivahteet ovat pukeutuneet ylelliseen tweed-tekstuuriin.

Yhdistä pikkumustaan tai farkkuihin - tweed ei mene ikinä muodista. 

Beauty Box Trio Limited Edition -mosaiikkirasiaan poimitaan yksilöllisesti valitut magneettipohjaiset luomivärit. Rasian kansi on upean tuntuista, tyylikästä tweed-tekstuuria.

Silkkiset, värikylläiset mosaiikkiluomivärit levittyvät kauniisti, ja niitä on helppo häivyttää. Mosaiikkinappeihin pakatuissa helmiäissävyissä uutuuksina kultaan vivahtava nro 25A ”pearly golden hour” ja opaalinhohtoinen ruskea nro 92A ”pearly designer look”. Maanläheisissä mattasävyissä uutuuksina tummempi ruskea nro 526 ”matt selected item” ja vaaleampi ruskea nro 528 ”matt business chic”.

Heleät kasvot


Läpikuultava, täysin väritön ja valoa heijastava No Color Setting Powder pitää ihon kuulaana ja raikkaana koko päivän. Poikkeuksellinen voidemainen koostumus sulautuu vaivattomasti meikkiin ja kiinnittää sen kestävästi ja huomaamattomasti. Levitä puuteri kasvoille mukana olevalla vipalla tai puuterisiveltimellä.

Kaksisävyinen Blush Couture ”tweed your style” poskipuna on pakattu upeaan tweed-rasiaan, jonka sisältä paljastuvat roosan sävyt herättävät ihon eloon. Hippunen helmiäistä viimeistelee ylellisen meikin. Raikas litsi-hedelmän tuoksu.

2022_08_Tweet-Your-Style_Beauty-Box_5152.25.jpg

Syvyyttä katseeseen


Mineral Eye Styler -rajauskynän varsi takaa vakaan ja pitävän otteen, ja pehmeä värimassa levittyy kevyesti. Syksyn tweed-tyyliin sopii syvä ruskean sävy nro 59 ”mineral brown”. Vedenkestävä, hajusteeton. Kynän päässä on teroitin.

Vedenkestävä Soft Eye Liner waterproof -silmänrajauskynä sopii myös silmän sisärajaan. Intensiivinen väri ja hyvä peittävyys. Hajusteeton. Musta nro 10 on klassikkovalinta!

Viimeistellyt kulmat


Eye Brow Color Pen -kulmatussin pehmeällä kärjellä piirrät helposti puuttuvia kulmakarvoja aukkokohtiin. Väriä voi kerrostaa ja kulmien tyylin voit valita vapaasti luonnollisesta intensiiviseen. Nopeasti kuivuva vedenkestävä väri ei tahraa. Sävyinä ”ash brown” nro 16, ”medium brunette” nro 22 ja ”light blonde” nro 28.

13.806_Perfect-Color-Lipstic_taustalla.jpg
111.939_Art_Couture_Nail_Lacquer_Person.jpg
2022_08_Tweet-your-Style_Beauty-Box_-5152.25-.jpg

Näyttävät huulet


Rajaus saa huulet näyttämään täyteläisiltä. Se myös estää punaa tai kiiltoa karkaamasta juonteisiin. Kevyesti huulilla liukuvan Soft Lip Liner waterproof -rajauskynän väri muuttuu kuivuttuaan vedenkestäväksi. Pehmeällä rajausvärillä voi myös värittää huulet. Lempeä uutuus on vanhan roosan sävy nro 131 ”perfect fit”.

Perfect Color Lipstick -huulipunassa on täyteläinen väri ja huulia kohottava, kosteuttava koostumus. Vahojen ja geelin yhdistelmä on huulilla silkkisen kevyt. Klassikkosävyinä upeat punaiset nro 806 ”artdeco red”, nro 928 ”red rebel” ja nro 967 ”rosewood shimmer”.

Kauniit kynnet


Art Couture Nail Lacquer on erittäin kestävä ja ihanan kiiltävä kynsilakka, joka peittää täydellisesti ja kuivuu nopeasti. Syksyyn sopivat nude nro 611 ”pure simplicity”, klassinen tumma punainen nro 687 ”red carpet”, ajaton ruusupuunsävy nro 781 ”timeless beauty” ja helmeilevästi hohtava, syvä burgundinpunainen nro 939 ”burgundy glamour”.

bottom of page