top of page

MUOKKAA,
KIINTEYTÄ
& KOHOTA

64ff059d-449b-4be1-9a9f-aa63a3cbc9bf.jpe

Aihe on julkaistu

ma, 27. heinäkuu 2020

 

JANIS-EN-SUCRE-Payot-Anti-cellulite-conc

Kestävyysliikuntaa imitoivat tehokkaat raaka-aineet tekevät Herboriste Detox tuotteista loistavia kehon muokkaajia. Puhdistavat raaka-aineet vähentävät kehon toksiineja ja vähentävät turvotusta.

Herboristes Detox tuotteet ovat ihanteellisia juuri kesäkauteen, sillä linja sisältäö kolme vartalon ongelmakohtia hoitavaa tuotetta.

herboriste-d-tox-brume-jambes-l-g-res-we

Detox Jambres Legeres

Tämä jalkasuihke virkistää ja parantaa aineenvaihduntaapoistaen turvotusta raskailta tuntuvilta jaloilta. Kosteuttaa pitkäkestoisesti. Suihkautetaan suoraan iholle tai sukkahousujen päälle. kevyt ilmavan raikas suihke, jonka avulla jalat tuntuvat rentoutuneemmilta. Kätevä matkakoko, jonka voi ottaa myös lentokoneeseen mukaan. Suihkepullo 100 ml.

herboriste-d-tox-gelee-minceur-web.jpg

Detox Gelee Minceur

Helposti imeytyvä rasvakertymiä polttava geeli, jonka aktiiviaineet vapauttamaan ylimääräistä rasvaa kehosta. Kiinteyttää kudoksia ja vähentää turvotusta. Puhdas kofeiini poistaa rasvakertymiä ja parantaa rasva-aineenvaihduntaa.

Tuubi 200 ml.

herboriste-d-tox-concentre-anti-capitons

Detox Concentre Anti-Capitons 

Kuivaöljy joka silottaa appelsiini-ihoa ja ravitsee sekä pehmentää ihoa. Poistaa kuona-aineita ja virkistää sisältämänsä greipin aromaattisen öljyn ansiosta. Kuivaöljy jolla on helppo myös hieroa ”ongelmakohtia”. Kuivaöljyn vaikuttavat aineet ovat muratti, taikapähkinä, johannesyrtti ja vihreä tee sekä tasoittavana greipin aromaattinen öljy.

Pumppupullo 125 ml.

bottom of page