MUOKKAA,

KIINTEYTÄ & KOHOTA

Aihe on julkaistu

ma, 27. heinäkuu 2020

 

Kestävyysliikuntaa imitoivat tehokkaat raaka-aineet tekevät Herboriste Detox tuotteista loistavia kehon muokkaajia. Puhdistavat raaka-aineet vähentävät kehon toksiineja ja vähentävät turvotusta.

Herboristes Detox tuotteet ovat ihanteellisia juuri kesäkauteen, sillä linja sisältäö kolme vartalon ongelmakohtia hoitavaa tuotetta.

Detox Jambres Legeres

Tämä jalkasuihke virkistää ja parantaa aineenvaihduntaapoistaen turvotusta raskailta tuntuvilta jaloilta. Kosteuttaa pitkäkestoisesti. Suihkautetaan suoraan iholle tai sukkahousujen päälle. kevyt ilmavan raikas suihke, jonka avulla jalat tuntuvat rentoutuneemmilta. Kätevä matkakoko, jonka voi ottaa myös lentokoneeseen mukaan. Suihkepullo 100 ml.

Detox Gelee Minceur

Helposti imeytyvä rasvakertymiä polttava geeli, jonka aktiiviaineet vapauttamaan ylimääräistä rasvaa kehosta. Kiinteyttää kudoksia ja vähentää turvotusta. Puhdas kofeiini poistaa rasvakertymiä ja parantaa rasva-aineenvaihduntaa.

Tuubi 200 ml.

Detox Concentre Anti-Capitons 

Kuivaöljy joka silottaa appelsiini-ihoa ja ravitsee sekä pehmentää ihoa. Poistaa kuona-aineita ja virkistää sisältämänsä greipin aromaattisen öljyn ansiosta. Kuivaöljy jolla on helppo myös hieroa ”ongelmakohtia”. Kuivaöljyn vaikuttavat aineet ovat muratti, taikapähkinä, johannesyrtti ja vihreä tee sekä tasoittavana greipin aromaattinen öljy.

Pumppupullo 125 ml.

SIJAINTI

M. Ahlbäck  |  Kauppiaskatu 9 Köpmansgatan

Parainen 21600 Pargas  |

040 701 91 24

UUTISKIRJE

Liity kauneushoitolan sähköpostilistalle, niin saat

kuulla ensimmäisenä uutuuksista sekä tarjouksista.

Copyright © 2021 Kauneushoitola M. Ahlbäck - All Rights Reserved.

 

TIETOSUOJASELOSTE

Copyright © Kauneushoitola M. Ahlbäck