top of page

ARTDECOn UUSI
SYYSMEIKKI

maxresdefault.jpg

Aihe on julkaistu

pe, 25. syyskuu 2020

 

maxresdefault.jpg

Artdeco:n syysmeikkisarja Golden Twenties on täällä

Upottaudu loisteliaaseen ja ylellisen tuhlailevaan Art Deco –tunnelmaan ja löydä oma syystyylisi! ARTDECO tulkitsee kultaista 1920-lukua uudelleen: filigraanikuviot ja kultaiset yksityiskohdat takaavat täydellisen uuden painoksen tyyliklassikosta.

Sammutetut värit, näyttävät punaiset ja hienostuneen leikkisät sävyt yhdistyvät tässä tyylissä, ja moderni tulkinta 20-luvusta saa sinut näyttämään vastustamattomalta!

Ihanat silmät

Mosaiikkiluomiväreissä on tänä syksynä ihanan pehmeät värit: kolme uutta mattasävyä sekä yksi ihanan helpppo helmiäissävy. Valitse omat suosikkisi magneettipohjaiseen Beauty Box Quattro -peilirasiaan, johon sopii 4 luomiväriä.

Eye Designer refill -patruunaan pakattu luomiväri ei keräänny juonteisiin. Valitse kaksipäiseen Eye Designer -applikaattorivarteen haluamasi väripatruunat - tämä silmämeikki kulkee helposti mukana!

Mineral Eye Styler -silmänrajauskynän uusi sävy 60 mineral bittersweet tuo syvyyttä katseeseen. Kynässä on sisäänkierrettävä kärki, ja sen päässä on kätevä teroitin.

Vastustamaton tyyli syntyy Full Waves Curling Mascaran kaarevan harjan avulla: ripsistä tulee erotellut ja pitkän näköiset! Kapeaa harjaa on helppo käyttää, ja se tavoittaa lyhyimmätkin ripset. Lisää intensiivisyyttä kerrostamalla. Pitää ripset joustavina ja pehmeinä.

118691281_162194998819409_59184654711130
564646_edited.jpg
564464_edited.jpg

Suloinen suu

Perfect Color Lipstick - Nyt uskomattoman upeat syyssävyt - tule valitsemaan suosikkisi! Levitä huulipuna ohuelti siveltimellä, niin se levittyy kevyesti ja kauniisti.

Mineral Lip Styler -kynässä on sisäänkierrettävä kärki, ja kynän päässä on teroitin. Uusi sävy 13 mineral autumn leaf sopii täydellisesti syksyn puniin.

4535353_edited.jpg

Ihana poskipuna

Blush Couture -poskipuna antaa pehmeän hehkun poskille. Kolme toisiinsa täydellisesti sopivaa sävyä, kevyt koostumus, jota on helppo käyttää. Levittyy kauniisti ja kestää pitkään. Hajusteeton.

Golden-Twenties-845.jpg

Kynsille

Art Couture Nail Lacquer erittäin kestävä lakka, jossa on loistava kiilto ja väri. Kolme uutta sävyä!

bottom of page