LUPAUS LÄHESTYVÄSTÄ

KESÄSTÄ

ARTDECO_Product-group_Bronzing-2021.png

Aihe on julkaistu

pe, 3. toukokuu 2021

 

342424.jpg

ARTDECO-kesämeikkituotteet helmeilevät lempeissä pinkin, valtameren sinisen ja hiekan sävyissä.

Yhdistä Bronzing-aurinkopuuterit helppoon ja kestävään silmämeikkiin: vedenkestävä luomivärikynä on tämän kesän meikkiin täydellinen valinta. High Performance Eyeshadow Stylo -kynä on samalla kertaa voidemainen luomiväri, silmänrajaus tai valoa tuova highlighter - käytä miten haluat! Kynän päässä on teroitin.

Viimeistele ihanat silmät Volume Sensation Mascaralla. Sen pullealla harjalla, ja erittäin pehmeillä ja joustavilla harjaksilla, saat sensaatiomaisen runsauden ja pituuden ripsiin.

Kauniisti päivettyneen oloinen iho loihditaan kolmisävyisellä aurinkopuuterilla All Seasons Bronzing Powder. Rasia on kuin koru, jokaisen rasian punottu niinipinta on yksilöllinen!
 

Bronzing Blush -poskipunan kahdella helmeilevällä sävyllä tuloksena raikas ja säteilevä ilme. Hajusteeton. Rasiassa on kaunis punottu niinipinta.

 

Hienostuneesti hohtava Glow Bronzer on 2 in 1 -tuote, jossa on aurinkopuuteri & highlighter näppärästi yhdessä! Luonnollinen hohde syntyy mica-mineraaleista. Miellyttävä, hieman voidemainen koostumus levittyy iholle kauniisti. Hajusteeton. Punottu niinipinta on joka rasiassa yksilöllinen.

 

Kosteuttavassa Hydra Lip Booster -huulikiillossa on kevyesti sävyä. Se saa huulet näyttämään täyteläisiltä. Uutuutena läpikuultavan kevyet lempeä koralli 14 ja kesäinen syreeni 41.

 

ARTDECO_Product-group_Bronzing-2021.png

Värikylläisessä Perfect Color Lipstick -huulipunassa on intensiivinen peittävyys. Silkkinen, kosteuttava koostumus. Saa huulet näyttämään täyteläisiltä. Kesän sävyinä hohtava lämmin punainen 802 ja maanläheinen ruusupuun sävy 884. Kevyt vaniljan tuoksu.

Heippa sukkahousut!

Suihkutettavalla Spray on Leg Foundation -vartalomeikillä saat hetkessä tasaisen väriset sääret, käsivarret tai dekolteen. Peittävä meikki levittyy vaivattomasti ja kuivuu nopeasti. Vedenkestävä ja tahraamaton! Sävyinä soft caramel nro 1 ja sand nro 3.

ailaairo.fi

artdeco.com

Websize-JPG-2020_03_Feel-the-summer-it-p